Излезе бета версия на Visual Studio 2010 SP1

Microsoft пусна предварителна версия на първото обновление (SP1) за Visual Studio 2010. Пъкетът ще бъде наличен от 9 декември, като в момента достъп до него имат само членовете на MSDN.

Visual Studio 2010 SP1 Beta включва новото средство за преглеждане на справки Help Viewer. Това е опростено приложение, което предоставя полезни възможности, вкл. подробни заглавия и индексации на материалите.

Подобрена е поддръжката на платформи. Silverlight 4 Tools for Visual Studio 2010 сега се явява част от средата за разработка наравно със Silverlight 3. Освен това са направени тясноспециализирани промени, вкл. поддръжка на Direct2D API в Microsoft Foundation Classes (MFC), специфични за работа в Windows 7.

Друга новост е "runtime" превключвателят за Visual Basic, който позволява на разработчиците да създават приложения и библиотеки за платформи, на които по-рано не е била достъпен пълният Visual Basic Runtime.

Потребителите, които инсталират Visual Studio 2010 SP1 Beta, след това ще могат лесно да мигрират към финалната версия, когато тя стане достъпна през първата половина на 2011 г.

Даунлоуд: Visual Studio 2010 SP1 Beta

Коментар