Излезе масовият мултифон Privileg TV5 mini

Нов мултифон за масовия потребител е достъпен на българския пазар. Моделът Privileg TV5 mini идва с две SIM карти и развити мултимедийни възможности, вкл. аналогова телевизия, FM радио, аудио и видео плеър, акселерометър и др.

Privileg TV5 mini е компактно устройство, подходящо за всеки, който ползва 2 или повече мобилни телефона в ежедневната си работа. Тестван е и работи безпроблемно и с трите мобилни оператора в България, увериха от дистрибутора COMPUTER 2000 България.

Предимство на мултифона е българското меню и възможността за въвеждане на контакти и съобщения на кирилица.

Феновете на телевизионни и радио предавания също ще останат удовлетворени, тъй като TV5 mini поддържа всички телевизионни ефирни програми с цвят и звук.

Моделът разполага с две камери – предна и задна, които предлагат разнообразие от настройки и ефекти при снимане, а също така и мини светкавица.

Акселерометърът, блутутът, поддръжката на Java и съвместимостта с Nokia батерии и зарядни са част от удобствата на мултифона. Особено атрактивна е и цената – срещу 140 лева купувачите получават на телефон с две SIM карти, телевизор, радио, фотоапарат и множество други екстри.

Коментари по темата: „Излезе масовият мултифон Privileg TV5 mini”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    имали код,да му сложа бг меню

  2. tihomir

    dda naistina se izkliu4va ponqkoga kakto e v djobami i mu maham bateriqta za do vkliu4a i moeto zarqdno se razvali i go zarejdam s drugo

  3. Асен

    Голям боклук е този телефон-на втората седмица му се спука екрана както беше в джоба ми.По някога изключва сам и трябва да се махне батерията да се сложи пак и тогава се включва.Преди си бях взел един Х5 и бях доволен от него но кучето го набара и стана на парчета,но пак си работи

  4. китай?

    Държава производител??

  5. Силвия

    Аз го купих от Хенди и зарядното не работеше а само светеше ламричката и само заблуждава че зарежда батерията.

  6. прецакан

    не купувайте марката Привилег голямо дърво е
    а пък ако е и от Хенди тогава започва вашето ходене по мъките

Коментар