Коледните подаръци от Nokia под елхата

Nokia N8, смартфонът за забавление ви чака с нетърпение. Той ще бъде наличен в България и Сърбия през декември.

Nokia N8 представя 12 мега пикселова камера с оптика Carl Zeiss  за снимки, с най-високо качество и невероятно HD-видео.Снимките и клиповете могат да се редактират и да се споделят диркетно чрез различни платформи – лесно чрез 3,5 инчовия AMOLED стъклен дисплей. Посредством най-новата версия на Ovi Store, която е налична за първи път на Nokia N8, могат да бъдат свалени множество приложения – от такива за социалната мрежа като Foursquare до редица локални приложения.

Nokia N8 и Nokia C7 носят по-бърз и по-отзивчив интерфейс. Двата модела предлагат истинска много функционалност, благодарение на системата Symbian^3, която прави възможна паралелната работа с няколко приложения и бързата и лесна смяна от едно приложение към друго.

И двата телефона – подобно на други Nokia смартфони – имат безплатна навигация за кола и движение пеша в 70 страни по света чрез Ovi Maps. Най-новата бета версия на Ovi Maps  е налична за сваляне от Nokia Beta Labs. Тази версия включва например нови карти с градския транспорт и линиите за метрото, трамваите и влаковете в 85 града по света, както и нов режим за асистенция при шофиране с реалния трафик.

Коментар