Ай Би Ес България стана риселър на Apple

Ай Би Ес България придоби права на оторизиран риселър на Apple у нас. В рамките на новото партньорство компанията ще се фокусира върху корпоративното обслужване и бизнес приложенията на Apple продукти.

В последните години Ай Би Ес България е основен корпоративен доставчик на най-високия клас бизнес компютри с марките ThinkPad и ThinkCentre, проектирани от IBM и Lenovo. Сега компанията разширява портфолиото си от решения и услуги с иновативните продукти на Apple, за да отговори на разнообраните нужди и предпочитания на бизнеса.

Договорът между Ай Би Ес и Apple е в сила от декември. Българската компания обяви, че ще се стреми да покрие напълно високите стандарти в областта на корпоративните доставки и сервизното обслужване на продуктите на Apple.

Отдавна доказали се сред крайните потребители и тясно специализираните професионални групи, продуктите с марка Apple навлизат и в бизнеса като първокласни решения с висока производителност, сигурност и удобство при работа.

„Всеки продукт, който става част от бизнес средата, се нуждае от адекватни професионални услуги, които да покриват корпоративните стандарти за качество, сигурност и гъвкавост при обслужване на продуктите в целия им цикъл на живот. Избирайки Ай Би Ес България като свой Apple партньор, клиентите могат да разчитат на същото високо качество на обслужване и професионализъм, които изведоха компанията сред най-добрите ИТ организации в България", коментира новото партньорство Горан Ангелов, управител на Ай Би Ес България.

Коментар