Toshiba представя първата електронна книга, написана във Facebook

Toshiba, глобален лидер в технологиите, представя първата регионална електронна книга, написана във Facebook. Електронната книга е създадена по повод 25-годишнината от първия лаптоп за масовия пазар, произведен от компанията. През ноември 2010 г., Toshiba призова феновете на своите страници във Facebook в 7 държави от региона да споделят истории за своя първи спомен и преживяване при среща с лаптоп или изобщо с компютър. Така с помощта на 175 автори от Румъния, България, Сърбия, Хърватия, Словения, Гърция и Израел беше създадена първата регионална електронна книга във Facebook.

Дебора Шарнхоп, Маркетинг координатор на Toshiba за Югоизточна Европа и Израел: „Създадохме първия лаптоп за масовия потребител преди 25 години. А днес можем да кажем, че тази мечта е част от нашата история. С подобен опит в производството на лаптопи, ние предлагаме безплатно гаранцията „No Matter What Guarantee” на нашите потребители, защото сме сигурни в качеството на продуктите, които създаваме. Продължаваме да празнуваме нашата 25-та годишнина, като представяме тази първа по рода си регионална електронна книга, написана от нашите фенове във Facebook в седем държави. Така всички желаещи имаха възможност да разкажат своята история за първия си компютър или лаптоп.”

Без да се познават помежду си, хората от тези седем държави, включително и от България, събрани във Facebook, се впуснаха в това общо приключение като споделиха своите истории. Стотици фенове откликнаха на поканата на Toshiba и написаха своите спомени за виртуалното пътуване, което сега включва богато многообразие от интересни случки, написани умело и с чувство за хумор от членовете на виртуалните oбщности на Toshiba. Двадесет и пет истории от всяка страна бяха внимателно подбрани от местно жури и авторите на трите най-интересни и завладяващи истории от всяка страна ще бъдат наградени с продукти на Toshiba.

Коментар