Да позвъним на приятел с… носа си

NoseDial позволява при наклонен телефон да скролвате контактите с носа си и да наберете желания от тях

Има толкова много приложения за iPhone, че е трудно да се определи кое е най-доброто. NoseDial обаче със сигурност е едно от най-интересните.

Както показва името му, NoseDial дава възможност да позвъните от iPhone с помощта на носа си. Подобна функционалност може да ви е от полза в студено време, когато, да речем, не искате да свалите ръкавиците си.

Приложението позволява при наклонен телефон да скролвате контактите с носа си и да наберете желания от тях. Нещо повече, можете да настройвате големината на бутоните, така че да паснат на носа ви.

Единственото неудобство е, че ще трябва евентуално първо да отключите iPhone с ръкавици без пръсти, за да можете да ползвате приложението. А защо да не опитате с носа си да отключите и телефона? Чудноватото приложение NoseDial е достъпно за сваляне от онлайн магазина на Apple само срещу 0,79 евро.

Коментари по темата: „Да позвъним на приятел с… носа си”

добавете коментар...

  1. аз

    Въпрос на навик и НЕсополив нос. Иначе в студено време носът помага много за набиране за iPhone. Отделно аз лично нямам проблем да отключа телефона и да набера с нос и без тази програмка, която за да пуснеш ще трябва да изпълниш толкова сложни операции, колкото и да набереш номер.

  2. Коректор

    Трябва да е по-стилно звученето – SnotDial

  3. !!!

    може да го кръстят СОПОЛdial като търговска марка 🙂

  4. Мишо

    По-голяма простотия не бях чувал. Ползвам смартфон на друга марка с друга операционна система и без допълнителни приложения мога(ако искам разбира се) да набера с носа си(както и с други стърчащи части на тялото си). Друг интересен факт е, че носът замръзва пръв в горната(студена и снежна) ситуация.
    Сега си представих как със замръзналия си нос, подсмърчайки, скролвам по тъчскрийна, размазвайки телесни течности по големия дисплей…

Коментар