IBS България награди победителя в коледната си промоция

Лаптоп Lenovo ThinkPad X100e получи победителят в коледната промоция на IBS България. Късмет на Александър Божков донесе генералният мениджър на Lenovo България – Радослав Воденичаров, който изтегли името на победителя в томболата за голямата награда.

Промоцията се проведе през декември, като за всяка поръчка над 300 лв. без ДДС от електронния магазин shop.ibs.bg или на място от магазините на IBS в София и Варна клиентите получиха като подарък чанта, раница, компютърна мишка, USB памет или коледни изненади.

Всички участници в промоцията имаха шанс да спечелят ултрамобилен лаптоп ThinkPad X100e. Голямата награда беше връчена на победителя от Грета Колева, мениджър Хардуерен отдел в IBS.

Lenovo ThinkPad X100e е лек, компактен и функционален лаптоп. В него са вградени технологии за по-висока производителност от тази на стандартен нетбук и пълноценно мултимедийно изживяване. Предлага се в три цвята: арктическо бяло, черно и червено, на достъпна цена от 649 лв.

Моделът предоставя 11.6-инчов дисплей HD TFT с резолюция 1366×768 пиксела и уеб камера. Конфигурацията включва процесор AMD Athlon Neo MV 40 1.60GHz, памет 1 GB, твърд диск 160GB и предварително инсталирана операционна система Windows XP Home.

Коментар