Дебют на най-големия Full LED 3D телевизор

LG представи на CES 2011 в Лас Вегас най-големия  в света Full LED 3D телевизор. 72-инчовият модел LZ9700 предлага на зрителите образи с реалистичен размер, а картината е с оптимално качество както в 2D, така и в 3D формат, обяви производителят.

LZ9700 е оборудван с пълен панел светодиоди (LED) директно зад самия екран. Така изображенията върху LZ9700 са цветни и ярки като картини в художествена галерия, посочиха от компанията.

За още по-добро изживяване LZ9700 предлага 3D изображения. Триизмерната картина е по-дълбока и потапя зрителите в това, което наблюдават. В допълнение технологията TruMotion 400Hz осигурява много бърза обработка на образите, което прави 3D картината по-ясна.

LG Smart TV функциите пък осигуряват премиално съдържание от глобални източници, както и достъп до най-доброто локално съдържание като шоута и филми. Потребителите могат да ползват и непрекъснато разрастващата се колекция TV приложения на LG, която включва разнообразни опции – от уроци по чужди езици до игри.

Многообразните функции на LZ9700 се откриват и управляват лесно, благодарение на интуитивното и удобно дистанционно Magic Motion Remote Control.

LZ9700 ще бъде достъпен за потребителите в началото на тази година, като конкретните условия ще бъдат обявявани на съответните локални пазари.

по темата: „Дебют на най-големия Full LED 3D телевизор”

добавете коментар...

  1. Иван

    Хубаво е, че вече се опитват да внедрят повече забавления в телевизорите като уроци по чужди езици и игри. Не виждам нищо лошо в това да притежават някои от функциите на GSM-ите.

Коментар