ICN.Bg обяви безплатен хостинг за е-магазин

Хостинг компанията ICN.Bg обяви, че предоставя електронен магазин Summer Cart на преференциална цена от 468 лв. с ДДС, като в нея е включен едногодишен безплатен хостинг и безплатен домейн.

По този начин потребителите, които са на прага на стартирането на електронен бизнес, ще спестят над 160 лв., уточниха от компанията. Офертата ще е актуална до 21 януари.

Последните статистически данни показват значителен ръст на потребителите, които поне веднъж са поръчали стока/услуга през глобалната мрежа. От 2006 г. насам електронната търговия в света надхвърля 133 трилиона долара и отбелязва 25% ръст всяка година.

За съжаление тези темпове не се отнасят с такава сила за България. Едва 4% от фирмите у нас продават своите стоки и услуги в интернет, макар, че по данни на НСИ, 44% от тях поддържат собствени уеб сайтове. Това принуждава българските потребители да поръчват желаните им блага от чуждестранни електронни магазини.

За да подпомогнат електронната търговия у нас, хостинг доставчикът ICN.Bg и Mirchev Ideas, създател на популярния електронен магазин Summer Cart, обявиха взаимно партньорство. Офертата на двете компании може да осигури добър начален старт на българските предприемачи.

Коментар