Една седмица до Lotusphere в Орландо

Остава една седмица до старта на световната конференция за корпоративни решения за съвместна работа и комуникации – Lotusphere 2011. От 30 януари до 3 февруари в Орландо, Флорида ще се проведе 18-тото поред издание на конференцията, която се утвърди като най-престижното събитие в своята област, съобщиха от партньора на Lotus у нас – IBS България.

 
Всяка година Lotusphere събира бизнес лидери, ИТ специалисти, програмисти, анализатори и партньори на софтуерната компания от цял свят. Тази година мотото на Lotusphere е „Get Social. Do Business”.

Водещи компании все повече се обръщат към социалния софтуер за бизнеса. Този процес е стимулиран от навиците на новото поколение служители, тенденциите в споделянето и управлението на информация и знание, както и от все по-честото използване в бизнеса на мобилна работна сила и географски разпръснати екипи.

Lotusphere 2011 ще акцентира върху това как социалният софтуер променя бизнеса, основните проблеми, които решава, и как с негова помощ се постигат бизнес резултати.

Месец и половина след световното събитие в Орландо, IBS България ще организира Lotusphere Comes To You 2011 у нас. На 15 март в София ще бъдат представени акцентите от глобалната конференция и най-новото от света на Lotus Software. Очаква се скоро да започне регистрацията за събитието.

Коментар