Звезди говорят с домашен телефон от М-Тел

Йорданка Христова, Татяна Лолова, Цвети Пиронкова, Белослава, Васил Найденов, Васил Михайлов, Йосиф Сърчаджиев и Владо Карамазов са осем от най-обичаните български звезди, които участват в най-новата рекламна кампания на М-Тел за домашен телефон, която стартира от 1 февруари.

Звездната осморка прие предизвикателството да застане пред камерата на режисьора Ивайло Минов и оператора Орлин Руевски, за да станат рекламни лица на услугата домашен телефон от М-Тел.

Рекламата пресъздава разказ за звездите и техния домашен телефон, поставени в една привидно театрална обстановка, заснети такива, каквито са и каквито всички ги обичат – естествени, искрени и емоционални, пред камерите на фотографите Симеон Леви и Драгомир Спасов.

Осемте звезди от рекламата избраха домашен телефон от М-Тел, защото услугата предлага 50 безплатни минути към всички национални мрежи и е без месечна такса за първите три месеца при подписване на двугодишен договор. Освен това всеки абонат получава безплатен телефонен апарат и разговаря срещу 1 стотинка на минута с фиксирани М-Тел номера.

Любопитен момент от рекламата е, че в нея участва и папагалът на певицата Йорданка Христова. Настанен удобно до пианото, той често се включва в репетициите у дома. Дългогодишният „глас зад кадър” от рекламите на М-Тел – актьорът Владо Карамазов, за първи път няма да бъде „гласът” на компанията, а ще застане пред камера в домашни условия.

Татяна Лолова пък разходи снимачния екип из историята на своя гардероб, където всичко живее свой живот.

по темата: „Звезди говорят с домашен телефон от М-Тел”

добавете коментар...

  1. Angelo

    Те добре говорят,ама става ясно,че не виждат кой ги търси…
    Това си е лоша реклама за оператора 🙂

Коментар