М-Тел очаква вашите мечти до 18 февруари

М-Тел удължава срока на кампанията „М-Тел сбъдва мечти” до 18 февруари поради големия интерес и непрестанно увеличаващия се брой мечтатели, които споделят съкровените си желания.

Над 40 000 мечти получи М-Тел от своите клиенти за по-малко от месец на кратък номер 8888. Кампанията „М-Тел сбъдва мечти” стартира на 3 януари. От този момент всеки клиент на телекома получи възможност да сподели своята най-голяма мечта с безплатно съобщение на кратък номер 8888. 88 от получените желания ще бъдат реализирани от М-Тел. Това е жест на признателност и благодарност от страна на компанията към нейните клиенти за тяхната лоялност.

Резултатите от началото на кампанията досега са изключително положителни – само за първите три дни на инициативата телекомът получи близо 1000 най-различни SMS-мечти. До момента техният брой е нараснал до почти 42 000.

Кампанията на М-Тел ще протече на два етапа. По време на първия етап от всички мечти, събрани на кратък номер 8888 в рамките на кампанията, ще бъдат избрани 400 чрез електронно теглене. Тегленето ще се осъществи в присъствието и под контрола на независимото жури.

Във втория етап на кампанията осемчленното жури, в състава на което влизат известни и обичани българи, ще проведе още едно електронно теглене, с което да бъдат определени финалните 88 мечти. Журито ще разгледа всяка една мечта индивидуално, преди да отсъди в нейна полза. Независимото жури ще прецени дали избраните 88 мечти отговарят на изискванията на кампанията.

Финалните 88 мечти и номерата, чрез които са изпратени, ще бъдат обявени на www.mtel.bg в деня на тяхното изтегляне.

Всички мечтатели могат да научат любопитни подробности около кампанията, както и да помечтаят и на фен страницата в социалната мрежа Facebook.

Коментар