Джобен 3G рутер дава свобода в комуникациите

Джобно устройство на компанията D-Link съчетава функции на рутер, устройство за достъп и безжичен клиентски адаптер. DAP-1350 осигурява високоскоростна 802.11n свързаност на потребителите в движение.

 
DAP-1350 може да работи като рутер, точка за достъп и безжичен клиентски адаптер

 

Моделът се отличава със стилен дизайн и компактни размери. Може да работи като стандартен безжичен рутер и по този начин да пренесе 802.11n свързаността и скорости на трансфер до 300 Mbps във всяка една точка.

DAP-1350 работи ефективно и в още два режима: като точка за достъп при добавяне на Wi Fi към всяка кабелна мрежа или като безжичен клиент за връзка на Ethernet устройства (като настолен компютър или игрова конзола) към съществуваща безжична мрежа.

Рутерът поддържа WPA и WPA2 криптиране за надеждна защита на трафика. Чрез него пътуващите потребители получават сигурен и лесен начин за споделяне на интернет навсякъде, както и за връзка към съществуваща кабелна мрежа в конферентна или хотелска стая, например.

С добавяне на 3G адаптер във вградения USB порт, устройството лесно може да се превърне и в 3G рутер.

DAP-1350 идва в специален кожен калъф за пътуване. Може да бъде захранен както от електрическата мрежа с включения адаптер, така и чрез USB кабел от лаптоп.  

D-Link препоръчва своя продукт на домашни потребители, които използват безжична свързаност по време на своите пътувания, и на служители с отдалечен достъп до ресурсите на офисната мрежа.

Коментар