LG показа монитор със супертънка рамка

LG показа 47-инчовия  LED монитор 47WV30 със супер тънка рамка на дисплея, предназначен за сегмента на видео стените. Моделът дебютира по време на най-голямото европейско изложение за аудио-видео техника и интегрирани системи ISE 2011. Освен с високо качество на картината 47WV30 се отличава още и с много нисък разход на енергия.

В световен мащаб пазарът на “multi-vison” дисплеи расте бързо с особено голямо търсене на модели в сегмента от 40 до 49 инча, посочва каза Джин-юнг Ким, старши вицепрезидент на LG Commercial Display & Security Division. Компанията се опитва да заеме водещи позиции в този сегмент от самото начало.

LG твърди, че 47WV30 има най-доброто качество на картината в своя отрасъл. Това е възможно благодарение на LED BLU технология, която е с по-добри показатели от LCD, що се отнася до осветеност и  и енергоспестяване.

Това е и дисплеят с най-тънката рамка  от едва 6,9 мм в сегмента между 40 и 49 инча, което позволява да се свързва успешно с други екрани за постигане на по-ясна и внушителна картина.

В допълнение, 47WV30 има специална характеристика “shine-out film”, която гарантира кристално изображение дори при ползване на открито и силна външна осветеност от 4000 лукса.

LG определя своя монитор и като лидер и по отношение на намаляване на разходите, тъй като моделът има ниска консумация на енергия, дълъг живот и ограничени разходи за поддръжка.

47WV30 е персонализирано решение, което прави ползването на дисплея по-удобно. В комбинация с технология SuperSign и дигитален LG софтуер, 47WV30 предлага мултифункционални и лесни за управление екрани, подходящи за молове, търговски центрове, лобита на административни и жилищни сгради, както и на практика за всяко обществено място.

С дебелина  под 92 мм, 47WV30 се интегрира успешно в различни среди. Високата разделителна способност и функциите за увеличаване и намаляване го правят подходящ за центрове за наблюдение в сгради като болници, охранителни зали и центровете за контрол на трафика.

Коментар