Windows Phone 7 ще бъде обновена през март

Microsoft ще направи дългоочакваното обновяване на мобилната си операционна система Windows Phone 7 вероятно на 8 март. За това съобщава neowin.com, позовавайки се на индустриални източници.

Microsoft все още не е обявила официална дата за обновлението. Компанията отложи на няколко пъти ъпдейта на мобилната ОС, за да внесе допълнителни промени и да ги тества.

Очаква се в обновената версия да се появи функция copy-paste за Office документи, уеб страници и електронни писма. Ще бъде увеличена скоростта на пускане на приложения. Компанията е подобрила и търсенето в Marketplace.

Освен това се очаква Microsoft да разшири списъка с доставчици на компоненти, които могат да се използват в смартфони под управление на Windows Phone 7.

В края на миналата седмица Microsoft направи решителна стъпка за бъдещето на WP7. Компанията убеди Nokia, най-големия производител на телефони в света, да възприeме Windows Phone 7 като основна платформа за своите смартфони. Със сигурност в тази сделка ще има поне един печеливш и това е Microsoft, коментираха наблюдателите на пазара.

Официална страница: Windows Phone

по темата: „Windows Phone 7 ще бъде обновена през март”

добавете коментар...

  1. Един обикновен потребител

    Хах, баси мобилната ОС, досега нямаше copy-paste. То един обикновен телефон я притежава, но това нали е WP7. Перлата в настоящето и вечността.

Коментар