Apple взривява смартфон пазара с евтин iPhone

Apple подготвя истинска бомба на смартфон пазара. Компанията, която е един от основните доставчици в сегмента, налагайки нов стил със своя iPhone, подготвя неочаквано евтин за традициите на марката модел.

Новият iPhone, известен засега с кодовото име №97, ще струва два пъти по-малко от iPhone 4, разкри Уол Стрийт Джърнъл. Моделът ще се продава за 199 долара с двугодишен договор с телеком оператор.

С това устройство Apple ще се опита да нахлуе на пазара за бюджетни смартфони, където все още не е представена.

В допълнение, компанията ще преработи услугата си MobileMe, която позволява на потребителите да съхраняват данни на отдалечени сървъри на Apple и да синхронизират своите iPhone с други устройства. Очаква се абонаментът за услугата, който в момента е $99 годишно, да стане безплатен.

Все още Apple не е обявила кога ще пусне №97 и обновената услуга MobileMe.

Коментари по темата: „Apple взривява смартфон пазара с евтин iPhone”

добавете коментар...

  1. Ваня

    айде, де – чакаме я откога тази бомба

  2. Ха-ха

    Е, може би и аз ще мога да си го позволя някой ден. Ще бъда смарт.

  3. бай брадър

    Чичко Джобс не обича да продава евтино:) ообаче зеленото роботче много им диша във врата и променя пазара… ако не бяха такива маниаци на тема контрол, Епъл можеха да направят истинска революция. Вместо това те се заядоха с Адоб и с всичките си лоялни клиенти и започнаха да ги губят. Сега ще компенсират с евтини смартфони….

  4. gmitrev

    Не си играят от ябълката

Коментар