Siemens ще си партнира с EMC в България

Siemens IT Solutions and Services става партньор на EMC в България. В рамките на сътрудничеството с водещия доставчик на сторидж решения, Siemens ще предложи на клиентите си SAN и NAS системи за съхранение на данни от среден и висок клас, решения за бекъп, архивиране, BC/DR, документооборот и специализирани SAP-ориентирани приложения.

„Предложенията на двете компании ще разширят възможностите за управление на все по-сложните бизнес процеси и големи количества информация в една модерна организация”, каза Константин Стоилов, регионален мениджър на EMC България.

Партньорството ще позволи на Siemens IT Solutions and Services да предложи у нас услуги, ориентирани към центрове за данни, както и разнообразни аутсорсинг и SaaS решения. Системният интегратор оперира 72 центъра за управление на данни с капацитет от 2 000 терабайта.

"Опитът на Siemens IT Solutions and Services България в системната интеграция и аутсорсинга на ИТ услуги, комбиниран с експертните знания на EMC в управлението на информация и съхранение на данни, ни позволява да предложим на клиентите решения, които подобряват ефективността, оптимизират разходите на организaцията и допринасят за повишане на конкурентоспособността им", каза Веска Давидова, управител на офиса на немската компания в България.

Коментар