DCS-6511 Speed Dome – видео наблюдение в тежки условия

D-Link разшири портфолиото си от решения за IP базирано видео наблюдение в синхрон с нарастващото търсене на световните пазари. Новата камера DCS-6511 Speed Dome е предназначена да отговори на изискванията на малкия и средния бизнес.

 
DCS-6511 Speed Dome идва в IP66-сертифициран, водоустойчив корпус и е специално разработена за работа в открити местности при тежки климатични условия

 

DCS-6511 Speed Dome е ценово ефективно решение, насочено към компании, които желаят да разширят съществуващата си IP инфраструктура или такива, решили да преминат от аналогово към цифрово видео наблюдение. Камерата идва в IP66-сертифициран, водоустойчив корпус и е специално разработена за работа в открити местности при тежки климатични условия.

Устройството записва ясни изображения в HD резолюция 1280×1024, дори при лоша светлина, благодарение на интегрирания IR Cur филтър, специалната оптика, поддръжка на WDR (Wide Dynamic Range) функция и инфрачервено LED осветление.

Едновременното и широколентово излъчване в реално време в три различни формата (H.264, MPEG-4 и MJPEG) опростява използването на записа за нуждите на компанията-потребител.

MPEG-4 кодекът изисква незначителен капацитет на връзката за изображения с по-ниско качество и записите могат да бъдат излъчвани в реално време чрез трансмисии към компании, които наблюдават обектите отдалечено. В същото време за архивни цели тече запис на видео с висока резолюция, който позволява преглед на богати на детайли изображения в случай на нужда.

D-Link DCS-6511 впечатлява с лесната инсталация и ценово ефективната администрация. Поддръжката на  PoE (Power over Ethernet) позволява гъвкаво позициониране, дори в локации, при които липсва традиционното електрическо захранване. Решението практически е готово да влезе в експлоатация веднага след инсталацията си, тъй като настройката на оптиката може да се направи и дистанционно от компютъра.

Всички решения за IP видео наблюдение на D-Link се доставят с Windows-базирания софтуер D-ViewCam 3.0. Приложението позволява запис на до 32 мрежови камери и преглеждане и анализ на изображения върху един екран.

Кутията, в която е монтирана DCS-6511, е с регулируемо охлаждане и отопление. Тя е IP66 сертифицирана и устойчива на температури в диапазона минус 40 до плюс 50 градуса по Целзий.

Коментар