1000 бонус минути за разговори с приятели с новия b-connect HI 5 от Globul

Новият предплатен пакет b-connect hi 5 предлага на потребителите до 1 000 бонус минути за разговори с петима приятели от мобилната мрежа на GLOBUL, в зависимост от сумата за презареждане на кредита за разговори.

Потребителите на новия пакет b-connect hi 5 ще получат 200 включени минути към пет номера от мобилната мрежа на GLOBUL в група За приятели, както и 3 лв. първоначален кредит. Цената на пакета е 6 лв.

В зависимост от сумата на всяко презареждане, клиентите на b-connect hi 5 ще получат също така бонус минути за разговори към петте номера от групата За приятели, валидни за период от 31 дни. Общо 1 000 минути ще получат клиентите, които презаредят своя b-connect hi 5 пакет с 40 лв. или с по-голяма сума. Презареждане за сума от 10 до 19 лв. ще донесе на потребителите 250 бонус минути, докато при презареждане на стойност от 20 до 39 лв. включените бонус минути са 500. При презареждане на стойност от 5 до 9 лв. бонусът включва 50 минути.

Потребителите на новия предплатен пакет b-connect hi 5 могат да изберат предпочитаните от тях номера за групата За приятели чрез обаждане на кратък номер 125.

След изчерпване на включените минути разговорите към номерата от групата За приятели ще се таксуват на цена от 0,23 лв. на минута. Разговорите към други мрежи в страната струват по 0,45 лв. на минута, а кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи – 0,22 лв. за SMS.

Всички цени са с включен ДДС.

Коментар