Мусала Софт получи “Златна мартеница” за принос към ИТ сектора

01.03.2011г., София – Мусала Софт получи наградата „Златна мартеница” в категория “Български производител“ за цялостния й принос в развитието на българския ИТ сектор, предоставяне на качествени софтуерни услуги и реализиране на износ с висока добавена стойност.

На официалната церемония в Националния дворец на културата присъстваха представители на дипломатическия и бизнес елит на България. Отличията бяха представени от г-н Христо Друмев, Генерален директор на НДК и Председател на Съюз “Произведено в България” и връчени от г-н Трайчо Трайков, Министър на икономиката и енергетиката и туризма.

„"Златна мартеница" е чест, но и голяма отговорност да продължим да бъдем позитивен фактор в развитието на ИТ сектора в страната. Износът на качествени услуги с висока добавена стойност ни прави посланици на България, сигурна съм, все по-добри. Благодаря на всички хора, с които изградихме Мусала Софт такава каквато е днес, на нашите служители, клиенти, партньори и семейства, които ни подкрепят.” – каза г-жа Елена Маринова, Президент на Мусала Софт при получаването на наградата.

Наградите „Златна мартеница” са учредени с цел подпомагане развитието на българските производства и услуги и повишаване на тяхната конкурентоспособност на националния и международния пазари. Те са разпределени в четири категории: “Български производител“,“Икономическо коопериране“, ”Финансова институция” и "Медии". Конкурсът се организира за 17та поредна година от Съюз "Произведено в България”.

Коментар