iEvent.bg ще покаже как се дигитализират медии

Технологично събитие iEvent.bg ще представи следващия месец пред избрани български медии до какви нива на висока интерактивност са достигнали съвременните мобилни устройства и по-специално възможностите на iPhone и iPad.

В графика на събитието са предвидени различни демонстрации, вкл. на известни български печатни, телевизионни и интернет медии. Пред аудиторията ще бъдат представени за първи път в България възможностите да се дигитализират месечни и седмични печатни издания.

Сред първите български печатни издания, които ще излязат със свои дигитални броеве, са списанията Мениджър, GEO и Идеален дом. От интернет медиите News.bg ще покаже за първи път мобилната си версия.

„Ще дадем също възможност на телевизионната и радио индустрия в България да видят какво е следващото поколение интерактивност и какви потребители я ползват”, заявиха организаторите на събитието – TechWork.bg и Talantix.com.

Част от конференцията ще се предава на живо в официалния сайт iEvent.bg и по избрани медии и медийни партньори на събитието. Конференцията ще се проведе на 16 април в столичния Рейнбоу Плаза.

Коментар