Атласком и AVERS Screens проведоха продуктово обучение.

Kомпанията AVERS е основана в Полша през 1996г. като местна дистрибуторска фирма, предлагаща прожекционни екрани и презентационни мебели и оборудване. Производството на прожекционни екрани стартира през 2000г. в отговор на нарастващото търсене на пазара. Продуктите на AVERS предлагат отлично съотношение цена/качество и задоволяват напълно нуждите на клиентите. От 2003г. AVERS Screens е No1 производител на прожекционни екрани на полския пазар. През 2006г. производителят разшири продуктовата си гама до 6-метрови модели. Производството на висококачествени прожекционни екрани и презентационно оборудване отчита ръст с всяка следваща година. През есента на 2007г. е отворен нов завод с двойно по-голям капацитет за производство и допълнителен потенциал за увеличаване на производителността. Целта е да се произвеждат продукти с водещо качество. Качеството се проверява на всеки етап от живота на изделията, започвайки от разработката, преминавайки през оценката и производствените процеси. В завода е въведена система за управление на качеството по ISO 9001:2000 от ноември 2007г. През 2009г. AVERS Screens получи и NATO CAGE код (код за производител/търговец и предоставящ определена услуга по НАТО): 1756H.

Тази година AVERS представиха много нови продукти. Premium е тих прожекционен екран, който позволява да видите действието му, но не и да го чуете. Други нови продукти са CinemaLift електрическа стойка за прожектор, стойки за монтаж на стена за късофокусни прожектори и обновената серия стойки за таван за мултимедийни прожектори Alumount.  Представени  бяха за първи път екраните Solaris Premium с черен кант тип ВТ и формат Cinemascope (2.35:1), предназначени за прожектори за домашно кино с FullHD. Платната с формат Cinemascope са налични за всички екрани AVERS Screens.

От 2006 година Атласком ООД е Оторизиран Дистрибутор на AVERS Screens, като предлага всички продукти на производителя и поддържа големи складови наличности.

Обучението беше проведено от представители на AVERS Screens. То беше организирано така, че да бъде максимално полезно както на продуктови специалисти и търговци, така и за технически консултанти и инсталатори. Водещ обучението беше Яцек Лозьевич – външно-търговски мениджър. Присъстваше и Президента на AVERS Screens – Пьотр Завислак

На обучението бяха показани 3 напълно функциониращи електрически екрана: Cumulus X, Stratus и Focus. Бяха показани мостри на всички корпуси на екрани.  
На участниците бяха раздадени мостри на всички платна за прожектиране.  Присъстващите имаха възможност да видят и разглобят мостри, да се запознаят с особеностите при монтажа, да задават въпроси, а представителите на AVERS Screens и Атласком ООД отговориха на тях. Целта на продуктовото обучение беше дилърите да научат  предимствата на екраните AVERS Screens, което ще им помогне да конфигурират най-добрите за техните клиенти решения.

Коментар