ЕРП-Мостар заложи на българска HR система

Електроразпределителното дружество на Мостар (Босна и Херцеговина) ще управлява своите служители с българската HR система HeRMeS, съобщиха от разработчика на продукта – фирма ТехноЛогика, която спечели международния търг за проекта.

Системата за управление на човешки ресурси HeRMeS вече се използва от цялата държавна администрация на Босна и Херцеговина. Решението беше внедрено през миналата година по проект, финансиран от ЕС.

HeRMeS намира приложение и в други страни от региона. Системата е внедрена в Пенсионния фонд, Министерство на транспорта и съобщенията и Министерство на отбраната на Македония.

По проекта в Босна и Херцеговина работят служители на ТехноЛогика от офисите й в България, Македония и Босна и Херцеговина, а внедряването ще продължи 7 месеца, уточниха от компанията.

За нуждите на "Електроразпределение" – Мостар  ще бъдат внедрени множество модули и Self Service функции, които ще обхванат 1700-те служители на компанията и мениджърите от всички нива. Ще бъде осъществена и интеграция с финансовия модул на SAP.

Коментар