Принтери Samsung печатат с едно докосване

Нова технология за интуитивен печат с едно докосване улеснява потребителите на принтери Samsung ML-1860 и ML-1865. Двете монохромни компактни лазерни устройства са достъпни отскоро на българския пазар.

В дизайна на принтерите са внедрени освен редица функции с едно докосване, но и екологични характеристики, които ги правят подходящи както за домашна употреба, така и за нуждите на офиса.

ML-1860 и ML-1865 са проектирани с отчитане на желанията на потребителите за интуитивна работа с все по-сложните като функционалност технологии, като за целта Samsung е направила специално проучване. Бутонът Print Screen, например, позволява принтиране на съдържанието, отворено на екрана на компютъра, само с едно докосване.

Безжичният модел ML-1865W притежава Wi-Fi настройки с едно докосване за лесно свързване с други устройства от работната среда. Характеристиката Wi-Fi Protected Setup пък подсигурява стабилна и сигурна връзка.

ML-1860 и ML-1865 са съвместими с печатния софтуер AnyWeb Print на Samsung. С негова помощ потребителите могат да избират, местят и поставят специфично съдържание от уеб страници в нова бяла страница на екрана на компютъра, която след това се запазва или принтира. AnyWeb Print позволява на потребителя да принтира само това съдържание, от което има нужда, вместо цели уеб страници, като така пести време, хартия и тонер.

Вместо скрит отзад на гърба на принтера, бутонът за включване и изключване е поместен удобно на предния панел на устройството. Това окуражава потребителите да гасят устройствата, когато не ги използват, вместо да ги оставят в режим на изчакване. Така се избягва излишната консумация на електроенергия и се спестяват до 9,55 вата на час, според изчисления на Samsung. Само за година, това се равнява на същото количество енергия, като да оставите една крушка да свети 18 часа без прекъсване.

В допълнение, ML-1860 и ML-1865 се продават в минимизирана опаковка, за да намалят максимално замърсяването на околната среда.

Интуитивните функции на ML-1860 и ML-1865 са интегрирани с дизайна на устройствата. Тези нови принтери са още по-компактни от предишните модели на Samsung и дори най-малките на пазара, подчертава компанията. Освен компактен, дизайнът им е шикозен, с лъскаво и елегантно черно покритие.

Двата принтера печатат със скорост до 18 страници в минута, а първата страница излиза за по-малко от 8,5 секунди, което гарантира висока производителност за домашни и офисни задачи.

Черният тонер, с който са снабдени принтерите, е способен да отпечата 1500 страници със същия висок стандарт на качество, които могат да се очакват от оригиналните Samsung пълнители.

Коментар