ProSupport ще сервизира ИТ техниката на Fujitsu

Японският ИТ гигант Fujitsu добави нов партньор в сервизната си мрежа у нас. От началото на април ProSupport клъстер става оторизиран сервиз за преносими и настолни компютри, сървъри, продукти за съхранение на данни и аксесоари на Fujitsu, съобщиха от българския офис на компанията.

Партньорите на японския производител вече могат да поръчват от ProSupport резервни части и сервизни пакети за увеличаване на периода на сервизната гаранция.

„Предприехме тази стъпка като част от стратегията ни за по-нататъшно развитие на локалния пазар”, каза Петър Пенчев, мениджър сервизни партньори в търговското представителство на Fujitsu.

ProSupport клъстер има дългогодишен опит в сервизната дейност и обслужване на машини от най-висок клас. Тя е избрана от Fujitsu заради наличието на сериозна експертиза и развита инфраструктура: регионален център за доставка на сервизни части, складови бази по страната за вземане и връщане на резервни модули, както и близо 40 фирми-членки на клъстера, чийто брой ще се увеличава.

Коментар