HP ще продава директно през хипермаркетите у нас

HP България ще разпространява своите продукти за дома и домашния офис директно чрез търговските мрежи на Техномаркет и Технополис, съобщиха от компанията.

Новата стратегия за дистрибуция цели да отговори на променящите се нужди на потребителите от технологични продукти както за дома, така и за малкия офис, намиращ се в него, поясниха от HP.

Компанията предприема този ход след проучване и анализ на пазарната ситуация в технологичния сектор у нас. Целта е създаване на условия за по-големи достъпност и избор в ситуация на непрекъснато променящи се нужди на потребителите.

Новата стратегия трябва да осигури на HP по-голям пазарен дял в сектора на потребителската техника чрез предоставяне на най-подходящите компютърни решения за потребителите на конкурентна цена, посочиха от компанията.

Неотдавна HP въведе отделна продуктова линия „Consumer”, съобразена с нуждите на крайните потребители за техните домове и малките домашни офиси.

по темата: „HP ще продава директно през хипермаркетите у нас”

добавете коментар...

  1. Stefan Stanev

    Браво,тезе два магазина няли нямаха регистрация за получаване на информация на Е-майл за промоции и нови продукти? Виж сайта: https://www.technopolis.bg/b2c/b2c/displayRegister/(fwrd=refresh&xcm=bulgarian&layout=7.0-10_1_73_84_24_83&uiarea=3&carea=%24ROOT&lay=7.0-11_1_36_84_86_94_37_6_9_85_95_83)/.do или http://www.technomarket.bg/login. Явно политиката на Технополис Б-я ЕАД,е да разпространяват едни и същи католози за телевизори а на “К енд К Електроникс” ЕАД респективно Техномаркет Европа ЕАД,трябва да си сменят името в ЕС, е вероятно да издават вестник.

Коментар