Жътварите готвят завръщане в “Mass Effect: Arrival”

BioWare обяви Mass Effect: Arrival – вълнуващата финална мисия на играта Mass Effect 2. В най-отдалеченото кътче на галактиката Жътварите се готвят да направят своето завръщане. Дали командир Шепърд разполага с всичко необходимо, за да им се противопостави?

Достъпна за изтегляне от 29 март, Mass Effect: Arrival ще съдържа три нови ачийвмънта за Xbox 360 и компютър и три нови трофея за PlayStation 3, съобщиха от Пулсар ООД. Пакетът със съдържание за изтегляне ще се предлага за 560 MS Points на Xbox 360, $6.99 в PlayStation Network и за 560 BioWare Points на сайта social.bioware.com.

В Mass Effect: Arrival командир Шепърд е изпратен на края на галактиката, за да спаси оперативен агент под прикритие, който може би има доказателство за предстояща атака на Жътварите, назряваща от самото начало на поредицата. Със съществена роля се завръща любимият на феновете адмирал Хакет, озвучаван от легендарния актьор Ланс Хенриксен (Пришълецът, Терминатор).

Mass Effect 2 е една от най-награждаваните игри на всички времена, спечелила повече от 90 отлични оценки и над 150 награди. Играта се предлага във версия за PlayStation 3, Xbox 360 и компютър. Очаква се скоро BioWare да разкрият подробности около Mass Effect 3.

по темата: „Жътварите готвят завръщане в “Mass Effect: Arrival””

добавете коментар...

  1. Dido

    Като излезе и 3-ката, ще си купя целия пакет с DLC-тата и ще прекарам няколко дена в…една друга галактика:)

Коментар