Милена Атанасова пое бизнес комуникациите на ВМ Финанс Груп

Милена Атанасова е новият мениджър „Бизнес комуникации” на ВМ Финанс Груп, съобщиха от компанията. Тя ще отговаря за комуникацията на бизнес групата както с вътрешните, така и с външните публики.

 
Милена Атанасова – новият мениджър бизнес комуникации на ВМ Финанс Груп  

Атанасова е била мениджър комуникации в няколко компании досега – фармацевтичния дистрибутор „Higia”, Българска радиокомпания и Фикосота Синтез. Практикува в сферата на маркетинг, реклама и връзки с обществеността от 1999 г., като има опит в различни направления – от изкуство, през електроразпределение и автоматизация, мебелен интериор и дизайн, фармация, медии и бързооборотни стоки.

„Предизвикателство за мен е, че ВМ Финанс Груп управлява различни бизнеси, така че ще имам разнообразна информация”, коментира назначението си Милана Атанасова.

Тя е магистър по специалност „Славянски филологии” и има второ висше образование „Психология”. През годините преминава през различни обучения и квалификации по комуникации и споделя философията на ЕС за обучение през целия живот с цел развитие, експертиза и по-висока ефективност на работата.

Коментар