Genius Pen Mouse – безжична мишка-писалка

Безжичната мишка-писалка Genius Pen Mouse бе избрана за продукт на месеца от немския интернет портал за хардуер и гейминг allround-PC.com. Иновативното устройство дава съвсем ново усещане за контрол над курсора. Тествалите мишката-писалка отбелязват по-добро управление и по-голямо удобство в сравнение с обикновената мишка.

Pen Mouse е „въоръжена” с 1200 dpi чувствителност на оптичния сензор с възможност за превключване по избор между 400 и 800 dpi. Може да работи под ъгъл 85 градуса, приспособявайки се към повърхността, върху която се ползва.

Безжичната 2.4GHz технология дава свобода при ползване и ефективни резултати при работа. Устройството работи само с една AAA батерия и има смарт сензор за автоматично преминаване в режим на покой, с което животът на батерията се удължава значително. Когато за известно време не се предприемат действия, писалката-мишка „заспива”, при натискането на произволен бутон тя се „събужда” отново и е готова за работа.

Функцията летящ скрол е най-лесният начин за браузване в интернет и при превъртане на документи. Друга функция, наречена „включи и забрави” (plug and forget), се състои от миниатюрен Pico приемник, който се поставя в USB слот на компютъра.

Pen Mouse вероятно доста ще се понрави на потребителите на Photoshop и дизайнерите, с това че улеснява процеса на обработка на изображенията. Писалката приляга удобно в ръката и създава удобство при прецизна обработка на снимки и изображения.

Pen Mouse работи не само на подложка за мишка, но справя чудесно на бюро или дори на дънки, което максимално облекчава потребителя при избор на място за ползване.

Genius Мouse Pen прави много удобна връзката между човека и компютъра. С продукта се работи лесно, безопасно и интуитивно. На цена от 43 лева, мишката-писалка може да бъде намерена при дистрибутора на Genius в страната COMPUTER 2000 България.

Коментар