VM Finance Group вече има мениджър „Вътрешен одит”

Снежина Ставрева зае позицията мениджър „Вътрешен одит” във ВМ „Финанс Груп” АД. Тя ще ръководи функцията, която ще подпомага оперативния мениджмънт и служителите в дружествата от Групата посредством предоставянето на независима оценка и препоръки за подобрение ефективността на процесите по управление, контрол и управление на риска.
Г-жа Ставрева е магистър по „Счетоводство и контрол” от Университета за Национално и Световно Стопанство и магистър по „Международни Икономически Отношения” от Свободен факултет в Технически Университет.

Снежина Ставрева притежава значителен и разнообразен опит, свързан с оценка и внедряване на системи за вътрешен контрол, внедряване на функция за вътрешен одит, оценка и управление на риска, одит за съответствие с договорни отношения, оценка и подобряване на контролни дейности по бизнес процеси, предоставяне на обучения по вътрешен одит и вътрешен контрол за клиенти от финансовата и производствената индустрии и на институции от публичния сектор.

Работила е последователно като старши консултант по контрол на риска и вътрешен одит в „Делойт България“ (2008-2011), Старши вътрешен одитор във „Вивател“ (2005-2008) и старши вътрешен одитор в дружествата от групата на „Алианц България“ (2002 – 2005).

Г-жа Ставрева е сертифициран одитор в публичния сектор. Член е и един от основателите на Института на Вътрешните Одитори в България – филиал на The Institute of Internal Auditors, USA. Снежина е член също на редакционния съвет на списание “Вътрешен одитор”. Владее английски и френски език.

Коментар