Multirama получи сертификат ISO 9001 за бизнес отдела и сервиза си

София, 04 Април 2011. Мултирама България, най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия, получи сертификат ISO 9001:2008 за бизнес отдела и сервиза си.

Сертификатът обхваща търговията с IT продукти, офис техника и консумативи, асемблиране на компютри, гаранционен и извънгаранционен сервиз и абонаментна поддръжка на компютърна техника и периферия.

„Полученият сертификат е едновременно доказателство за високото качество на продуктите и услугите, които предлага Multirama, и ангажимент и отговорност към клиентите ни да поддържаме такова високо ниво на предлагане и в бъдеще” – каза Иван Симеонов, мениджър на бизнес отдела на веригата магазини. „Освен сериозната референция за клиентите, която осигурява сертификатът, той ще даде възможност на Multirama да участва в обществени поръчки и ще разшири присъствието и позициите ни в големите компании” – добави още той.

Сертификацията на Multirama по ISO 9001:2008 е част от политиката на компанията да следва нуждите на своите бизнес клиенти и да и предлага най-доброто в областта на компютрите и периферията на най-добра цена. Компанията предлага богат асортимент от продукти и услуги и разполага със специализирани сервизни центрове във всеки магазин. Клиентите на бизнес отдела на Multirama печелят от намаляване на разходите за покупка на техника и за нейното поддържане, консултации от висококвалифицирани специалисти, благоприятни ценови условия и гъвкави схеми за разплащане.

Коментар