HP Pavilion g – съчетава мощ, забавление и стил

НР предложи на пазара у нас нова линия ноутбуци, която комбинира по най-добрия начин мощност, забавление и стил. HP Pavilion покрива две серии мобилни компютри – добре познатата, но вече обновена серия HP Pavilion dv и напълно новата HP Pavilion g.

Моделите от HP Pavilion осигуряват пълноценна работа, забавление и гейминг. С подобрените си характеристики, всеки продукт от линията “щe успее бързо и безпроблемно да се превърне в част от живота на потребителя”, казват от производителя за новите си ноутбуци.

HP Pavilion g разполага с най-необходимите характеристики за всекидневна употреба, независимо дали става въпрос за работа или за забавление. Лаптопите от тази серия са проектирани с идеята за оптимален баланс между дизайн, изпълнение и достъпност. Резултатът е надеждно представяне, атрактивен външен вид и страхотна цена (под 1000 лв).

Моделите HP Pavilion g6 и HP Pavilion g7 са налични в разнообразие от цветове, за да бъдат подходящи за стила на всеки потребител, и предлагат всички актуални възможности за сърфиране в интернет и контакт с приятели по всяко време.

Новите ноутбуци разполагат с дисплей HD BrightView, говорители Altec Lansing и SRS Premium Audio за пълноценно забавление с филми и музика.

HP Pavilion g ще допадне на запалените геймъри, които с нетърпение очакват всяко ново продължение на игри като FIFA, World of Warcraft, StarCraft, Guild War и др. С лаптопа на HP те ще получат необходимите характеристики за епично гейминг изживяване на цена по-ниска от 1000 лв.

Pavilion g идва с всички допълнителни екстри, които световната марката НР осигурява – например HP Total Care, многократно награждаваната програма за поддръжка на продукти в гаранционен и извънгаранционен период. Потребителите могат да разчитат на поддръжка по телефон или онлайн 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, както и да зададат въпросите си в потребителския форум.

Коментар