М-Тел ще пуска три нови таблета

Три нови таблета ще пуснe на пазара у нас М-Тел до края на лятото. Това ще бъдат модели на HTC, ViewSonic и Motorola, които ще допълнят портфолиото таблети на оператора, състоящо се в момента от Huawei S7, Digimax TA1031, Samsung Galaxy Tab и Samsung Galaxy Tab 10.1v.


HTC Flyer ще дебютира скоро на българския пазар
 

Премиера на българския пазар ще направи HTC Flyer, който е дебютен за тайванската компания. 7-инчовият таблет пристига с две камери с резолюция 5МР и 1.3МР, 32 GB памет и операционна система Android 2.3 Gingerbread с интерфейс HTC Sense.

HTC Flyer разполага и със специален Magic Pen, който улеснява работата с устройството. М-Тел ще предлага модела на цена от 39,90 лв. месечно или за 929,90 лв. в брой при подписване на двугодишен договор за използване на мобилен интернет с пакети М-Tel Surf 2GB-NonStop+ и Loop All Around.

Таблетите на ViewSonic и Motorola се очакват по-късно на пазара. Техните цени все още не са обявени от оператора.

М-Тел разширява портфолиото си от таблети, отчитайки тенденцията на нарастване на потребителите на мобилен широколентов интернет – тази категория клиенти на оператора се е увеличила със 141 000 души през първото тримесечие, в сравнение със същия период на миналата година. Трафикът на данни пък е нараснал с над два пъти и половина.

по темата: „М-Тел ще пуска три нови таблета”

добавете коментар...

  1. МТЕлко

    Браво на МТел че плаща толкова добре, на ПР спамерите в интернет, че иначе няма откъде работа. Поредно браво

  2. Сашо Касабов

    Това е поредното доказателство, че Мтел наистина залага на иновациите. Поредно браво.

  3. Красо

    Браво на М-Тел че са толкова инициативни, да ппредлагат толкова много нови продукти на бг пазар, че иначе няма откъде.

Коментар