Откриха първата HP Print Station в България

HP и Office 1 Superstore откриха днес първата HP Print Station в България. Услугата дава нови възможности за професионален печат на бизнес и маркетингови документи на едно място, както за индивидуални клиенти, така и за търговски дружества и организации.

HP Print Stations са брандирани обособени части в търговските обекти. Те са предназначени за малките и средни предприятия, на които предлагат множество възможности за печат и устройства за всеки формат и медия. В България HP Print Station ще работи под покрива на Office 1 Superstore.


Представители на HP и Кооперация Панда откриха първата HP PrintStаtion в България

От създаването си през 2008 година, програмата Print Station вече работи в девет страни в Европа, като във всички тях предлага услуги за дизайн и печат на материали за малкия и среден бизнес. HP Print Station не е само копирен център, а място, където могат да се отпечатат множество материали на различни медии и в различни формати.

Пазарът на печатни услуги в Европа се развива с много бързи темпове. В момента има 50 HP Print Station в девет страни, съобщи Паоло дал Санто, мениджър "Продажби", HP Print Station за региона на EMEA.

Print Station предлага пълен набор от услуги за печат, вкл. на брошури, визитки, външна реклама, листовки и флаери, етикети и пликове, менюта, бюлетини, пощенски картички, плакати, календари и др. Онлайн HP Print Station 24/7 пък е възможност, която ще бъде реализирана в нейната пълнота при пазарна необходимост и търсене от страна на клиентите.

Коментар