Виваком взривява пазара на тройни услуги

Виваком пусна тройна пакетна услуга, която към момента няма аналог на пазара у нас. Предложението ще пести на потребителите до 50% от месечни такси.

Телекомът обяви и нова стратегия за пакетните си услуги, които вече ще включват свободна комуникация към всички мрежи в България за цената на пакета.

Пъкетът TRIO: Net+Mobi+TV включва високоскоростен интернет, мобилни услуги и цифрова телевизия в едно срещу промоционална цена от 12,90 лв. месечно.

Офертата е валидна до 20 август т.г. при сключване на едногодишен или двугодишен договор, а двойно по-ниският месечен абонамент важи съответно за първите три или шест месеца от периода на контракта (т.е. след това пакетът ще струва около 26 лв.)

Клиентите получават мобилна услуга с включени 3 часа за разговори към всички национални оператори, неограничен интернет за дома със скорост до 10 Mbps и цифрова телевизия с над 40 канала. Цената към всички мрежи след изчерпване на включените минути е 0,25 лв. на минута.

Като допълнение на тройната услуга телекомът предвижда още безплатни Wi-Fi модем и оборудване за телевизионната услуга, неограничен мобилен интернет, достъп до развлекателната мрежа Vivacom 4fun.bg, антивирусен софтуер Eset NOD 32, както и възможност срещу минимална допълнителна такса клиентът да прибавя допълнителни канали или минути за мобилни разговори и SMS-и.

по темата: „Виваком взривява пазара на тройни услуги”

добавете коментар...

  1. Ванката

    хич не е вярно. всички познати които са били с техния интернет са недоволни. А какво взривяват не мога да разбера….

  2. Иван

    Взривява ама друг път, толкова им е бавен нета, че направо брадясвам докато зареди една страница. Виваком са най-зле в това отношение.

  3. 123

    След справка със сайта се оказва, че минутите към други мобилни мрежи са само тридесет и представете си, за първи път в България, с отчитане на кръгла минута – такт 60/60 което значи, че ги губиш до половината.

  4. венци

    #7OperatorLover
    20/05/2011, 17:55Платена публикация, издаваща Креативната мощ на PR агенцията на Vivacom. Човек трябва да не уважава себе си, за да си повери и трите основни комуникационни услуги на един оператор (да се чете мошеник)

  5. Вуйчо

    mimosh
    Има вярейнт но излиза солено. Яко се набутваш с тия пакети. След края на договора се развалят много трудно. Цял месец те тероризират операторите с предложения, попълване на молби за прекратяване на договора и ред други БЪЛГАРСКИ простащини. ВСИЧКО МОЖЕ ДА СТАНЕ С ЕДНО ПОЗВЪНЯВАНЕ. Нали обаче щуе забравим че живеем все още в БЪЛГАРИЯ. И те като другите се грижат да не забравяме. ГОЛЯМЯ СРЪВ Е СЛОЖЕНА НА ВЪДИЦАТА.

  6. ДЕЛОНГИ СУПЕР

    Продааажбаааааа. Предпослеееедддннаааа! Евтино я давамееее.
    Изгодноооо! С множество навързани БГ балъциииии!
    Остават 9, 8, 7, … 3, 2, 1 днииии!
    ПРАХА за ПРАНЕТО СВЪРШВААААА! Давайте офертиии.

  7. OperatorLover

    Платена публикация, издаваща Креативната мощ на PR агенцията на Vivacom. Човек трябва да не уважава себе си, за да си повери и трите основни комуникационни услуги на един оператор (да се чете мошеник)

  8. hoho

    А защо не казват,че към другите оператори минутите са само 30?

  9. mimosh

    По принцип има варианти (или поне преди имаше) да ползваш виваком нет без да имаш стационарен телефон

  10. MNSP

    3 часа към всички мрежи не е никак зле! Струва си определено

  11. 123

    Цената е 26 плюс таксата за фиксиран, домашен телефон, който трябва да имаш…

  12. Samuil

    Това за мене не може да бъде интернет. Но иначе личния ми мобилен е виваком иптима и съм доволен. Особено пред вампирите от ментел.

  13. Mir4o

    Е чак пък да ВЗРИВЯВА!!! Бавен интернет, редуциран брой ТВ канали, само 180 безплатни минути, цената си е адекватна, нищо особено!

Коментар