Миниатюрен USB адаптер за лесна 802.11n връзка

D-Link пусна на пазара миниатюрен безжичен USB адаптер, който поддържа бързия Wi-Fi стандарт 802.11n. Устройството DWA-121 Wireless N 150 се явява удобно решение за достъп до високите скорости на новия безжичен стандарт, особено за по-стари настолни или мобилни компютри, при които отсъства вграден Wireless N клиент, поясниха от компанията.

DWA-121 Wireless N 150 се включва в USB порт, за да превърне лаптопа в Wireless N безжично устройство

Най-малкият адаптер в портфолиото на D-Link превръща всеки преносим компютър в безжично 802.11n устройство с възможност за споделяне на файлове и достъп до високоскоростен интернет. Адаптерът е изключително компактен, което го прави удобен за използване по време на пътувания.

DWA-121 Wireless N 150 поддържа скорост на сваляне на информация от интернет или от мрежата до 150 Mbps, която е три пъти по-бърза от максималната при 802.11g. Продуктът е съвместим и с всички предходни безжични стандарти, като по този начин дава възможност за подобряване на производителността на наличното оборудване без нуждата от цялостна подмяна.

Миниатюрният размер на DWA-121 Wireless N 150 му донесе и престижната награда за продуктов дизайн за 2011 на iF. USB адаптерът се настройва лесно за работа с настолен или преносим компютър. Софтуерът, който идва с него, позволява конфигуриране за секунди на връзка с безжична мрежа. Поддръжката на WPA и WPA2 осигурява защитена Wireless N свързаност.

Коментар