BluffTitler DX9 – програма за добавяне на субтитри

Излезе нова версия на програмата за създаване на субтитри BluffTitler DX9, която може да се използва заедно с други приложения. Създадените чрез нея надписи могат да се добавят в проекти на Sony Vegas, Pinnacle Studio и други видеоредактори.

Дори и най-простият видеоредактор има инструмент за субтитри, но BluffTitler DX9 предлага по-голямо удобство при създаването им, отбелязва разработчикът. На първо място, надписите се показват в реално време, така че не е необходимо да се чака за един или друг ефект. Второ, програмата предоставя множество шаблони, които могат да се използват като начална точка при създаване на проекти.

Качеството на ефектите зависи от възможностите на видеокартата. Интерфейсът на програмата е достъпен на различни езици. Налични са възможности за избор на резолюцията на уеб камерата, както и за обновяване на езиковите модули.

BluffTitler DX9 има обем 7,86 мегабайта и е съвместима с операционни системи Windows. Пробна версия е достъпна за сваляне безплатно. Пълнофункционална версия струва 39,95 евро.

Даунлоуд: BluffTitler DX9

Коментар