М-Тел обяви нова тройна оферта

М-Тел обяви нова оферта за тройна услуга на промоционална цена за първите два месеца от договора. Предложението включва мобилен план с включени безплатни минути, цифрова телевизия и високоскоростен интернет, предоставян съвместно с Megalan Network и Spectrum Net.

Тройно офертата е в два размера – М и L. Пакет М е на промоционална цена 12.45 лева за първите два месеца и включва цифрова телевизия с 20 полулярни канала, интернет за дома със скорост 30 Мbps и мобилен план с включени неограничени разговори към любим номер, по 2000 минути в мобилната и във фиксираната мрежа на М-Тел, 200 SMS, 200 MMS и 20 МВ в мрежата на телекома.

В пакет L има включени над 100 телвизионни канала, интернет със скорост 40 Мbps и мобилен план с неограничени разговори към любим номер, 120 минути в други мрежи, по 2000 минути в мобилната и във фиксираната мрежа на М-Тел, 200 SMS, 200 MMS и 20 МВ в мрежата на М-Тел. Цената на пакета с L размер е 22,45 лева на месец.

Промоционалните месечни такси за първите два месеца важат при сключване на двугодишен договор. За останалия период на договора или при сключване на едногодишен договор таксите са 24,90 лева на месец за пакет М и 44,90 лева за пакет L. Офертата е валидна до края на юни, като от нея могат да се възползват нови абонати на интернет в София, Варна, Бургас и Девня.

по темата: „М-Тел обяви нова тройна оферта”

добавете коментар...

  1. az

    в трудовата характеристика на служителите на мтел, сигурно присъства клауза, в която те са длъжни в свободното си време да ровят в нета и да пишат хвалебствия за фирмата :))))

  2. Галин

    Определено офертата с тези пакети е нещо ново и по-различно, така и трябва -съчетание на разумна цена и качество.

  3. Маги

    Крайно време беше да ни зарадват с нещо по така ,офертата си заслужава…

  4. Мария

    Съединението прави силата! :)) Обединението на трите фирми е плюс за нас клиентите, защото ще могат да предлагат високотехнологични и качествени услуги на ниски и конкурентни цени… Това определено ще раздвижи пазара и ще разбие монопола на БТК относно тв, интернет и мобилни услуги

  5. Явор

    тройната оферта изглежда доста зарибяваща! Явно феникса възкръсна от пепелта :)) Дано всичко със системата е вече нормално за да се възползваме от новите оферти

  6. салам

    МТел смуче

  7. Иван

    Ех каква пазарна неграмотност лъха от коментар #1…
    Как пък така се случи че никой друг не предлага тези чудеса и то в тези изобилни рамери???
    И то като имаме предвид статистиката:
    1. мтел от години не са водещи в иновациите, нито на технологично, нито на продуктово ниво.
    2. Когато мтел предложи нов продукт (нов за самата компания, но никога за пазара на страната), то това винаги е в размери по-малки от конкурентния продукт, дори по-малки от първоначалния продукт който е бил представен на пазара (често мтел представя иновации след като конкурентите им вече са реализирали няколко генерации на тези иновации).
    3. Тези иновативни продукти по правило са по-скъпи от конкуретните.

    Дето се вика умря циганката дето ме хвалеше… та и мтел така: плащат си за подобни излияния…

  8. Мила

    Офертата е много добра, освен това включва интернет и в мрежата на М-тел, т.е. мобилен, нещо което до сега друг телеком не е предлагал. Цените също са доста приемливи според мен.

Коментар