Безплатен софтуер валидира фирмена информация

Българска софтуерна компания разработи безплатен софтуер за валидиране на фирмена информация, като алтернатива на проблемните услуги на портала на Търговския регистър.

Чрез проверка в сървърите на ЕС се осигурява точна информация за Единен Граждански Номер (ЕГН), данни за фирма по Единен Идентификационен Код (ЕИК), ДДС номер на фирми от Европейския Съюз (ЕС) и IBAN номер на банкова сметка.

Програмата Microinvest Валидатор е безплатна и може да се изтегли свободно в българското интернет пространство. От компанията твърдят, че софтуерът вече е предизвикал силен интерес сред счетоводители и фирмени мениджъри.

Програмата пести време за търсене на информация в сайтове и каталози. За няколко секунди потребителят получава пълна информация за съответната фирма, която в електронен вид може да бъде използвана за целите на бизнеса.

През времето, за което не се използва, програмата остава дискретно “в режим на готовност” в системната лента на десктопа, като по този не се натрапва на потребителя.

Microinvest ще продължи да развива продукта, добавяйки нови функционалности, като същевременно го запази безплатен и достъпен за сваляне в мрежата, съобщи управителят на компанията – Виктор Павлов.

Microinvest Валидатор може да бъде изтеглен от всички популярни български даунлоуд портали, както и от сайта на компанията.

Даунлоуд: Microinvest Валидатор

Коментари по темата: „Безплатен софтуер валидира фирмена информация”

добавете коментар...

  1. 5ko

    Като за начало е добре, но и дума не може да става за сравнение с Търговския регистър. Информацията там е доста по-подробна. След години може би, но сега си е просто проверка за евентуален грешен номер, нищо повече.

Коментар