ZyXEL ще си партнира с Мултиплекс в корпоративния сектор

Тайванската компания ZyXEL подписа договор за стратегическо партньорство с Мултиплекс  с цел съвместно изпълнение на проекти в телеком сектора и държавната администрация.


Тайванската компания ZyXEL ще открие скоро офис в България
 

ZyXEL разарботва цялостни решения за широколентов достъп и обслужва някои от най-големите доставчици на телекомуникационни услуги в света. Компанията ще разчита на опита на своя български партньор, за да навлезе в секторите телеком и държавна администрация.

ZyXEL предлага също решения за малки и средни предприятия, както и за домашни потребители. Компанията има два развойни центъра за DSL технологии, интернет сигурност, суичове, WLAN устройства, сториджи и системи за централизирано управление на телекомуникационна мрежа. Приходите й за 2009 година възлизат на 348 млн. долара.

Наскоро ZyXEL обяви предстоящото откриване на български офис с управител Калин Групчев, отговарящ за развитието на бизнеса на територията на България, Македония, Албания и Косово. Официален партньор на ZyXEL в България е и фирма Ланком, която е оторизиран дистрибутор за продуктите й.

Коментар