Хакери приемат поръчки за взлом на сайтове

Отмъщението за обида в интернет никога не е било по-лесно. Хакерската група LulzSec приема поръчки по телефона за взлом над сайтове и пощенски кутии.


Хакерите от LulzSec приемат с охота поръчки за взлом на сайтове и е-пощи
 

LulzSec обединява висококвалифицирани хакери, които с охота помагат на всички недоволни в интернет. Досега групата е хакнала сървърите на ФБР, Сената на САЩ, Sony и др.

Освен това LulzSec често хаква порносайтове и геймърски портали. Последната акция на групата е от миналия вторник срещу сайтовете за игри Escapist, Eve Online, Minecraft и League of Legends.

В своя микроблог групата публикува съобщение за открита гореща телефонна линия в помощ на нуждаещите си от хакерски услуги. Само за няколко часа LulzSec е получила над 500 позвънявания.

Телефонният номер започва с код 614, който съответства на град Кълъмбъс в щата Охайо, САЩ. Желаещите могат да заявяват на горещата линия кой сайт да бъде хакнат.

Под прицел най-често са сайтовете на големи компании, които разполагат с личната информация на милиони потребители. След взлом тази информация става публично достояние.

по темата: „Хакери приемат поръчки за взлом на сайтове”

добавете коментар...

  1. SLAVI

    TARSIQ XAKEKA SA OPTIMIZACIQ NA TOZI SAIT http://WWW.POKRIVBG.KOM 0894 015 381

  2. slavi

    http://www.pokrivbg.kom remont na pokrivi t1rsiq spicqlist za optimizaciq na sait http://www.pokrivbg.kom

  3. евгени

    барем да бехте дали и телефона 😀

Коментар