Конкурс в Интернет за най-добра баня на 2006 г.

“Идеал Стандарт – Видима” провежда своя ежегоден конкурс “Баня на 2006 година”, който традиционно преминава под мотото “Изрази себе си”. Всички, които искат да участват, могат да се регистрират на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com/, изработен от интерактивна агенция ICYGEN, като изпратят снимки от своята баня.
На официална церемония на 20-ти февруари 2007 г. журито на конкурса ще отличи най-добрите предложения в категориите “семейна баня” и “хотелска и бизнес баня”. Критериите, по които ще се оценяват проектите, включват: творчески и нестандартни идеи, характерен стил и атмосфера, естетика и практичност. Допълнително ще се излъчи победител от гласуването на интернет публиката в сайта.
Заявки за участие се приемат на адрес http://www.banianagodinata.com/ до 31 януари 2007 г. Номинираните бани ще бъдат публикувани на 5 февруари 2007 г., след което до 18 февруари 2007 г. ще продължи гласуването на интернет потребителите. Сайтът позволява номинираните участници да канят свои познати и приятели, за да ги подкрепят с гласовете си.
Голямата награда за победителите в двете категории е 5-дневна ваканция за двама в Тайланд. Победителят в онлайн гласуването също получава награда: уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България.

Коментар