М-Тел ще предлага облачни услуги

Пакет от "облачни" услуги за бизнеса ще предложи М-Тел. Първата от тях, M-Tel Business Mail, е достъпна от днес, съобщи операторът. В следващите месеци клиентите на телекома ще могат да регистрират за целите на своята фирма служебна електронна поща, базирана на Microsoft Exchange 2010.

Услугата M-Tel Business Mail съгласува всички електронни пощи, които потребителят има, събира имейлите в една кутия и подрежда бизнес контактите. Регистрацията за услугата е безплатна и не изисква инвестиция в хардуер или софтуер. При желание за регистрация бизнес абонатите ще получат от М-Тел индивидуални промо кодове.

От началото на септември всички индивидуални потребители в дадена фирма ще имат възможност  да обединят своята електронна поща с тази на колегите си в общ фирмен бизнес мейл, който да бъде управляван от самата фирма, без да се изисква поддръжка от ИТ специалисти.

През септември телекомът ще добави още услуги към пакета M-Tel Business Cloud.

"Облачните" услуги дават възможност за достъп до софтуерни и хардуерни ресурси при поискване.  Компаниите могат да започнат с поръчка на малко ресурси и да ги увеличават според потребностите (pay as you grow).

"Облакът" повишава гъвкавостта на фирмата, защото дава възможност да се плащат само консумирани ресурси за избран от клиентите времеви период. 

по темата: „М-Тел ще предлага облачни услуги”

добавете коментар...

  1. Илия

    Облачните услуги,като икономичен режим на потребление.

  2. Йордан

    Харесва ми това, че има възможност да се плаща само за консумирани ресурси за избран от клиентите времеви период.

  3. Нора

    Услугите за бизнеса тепърва ще стават по-добри. Технологиите напредват и е нормално големи мобилни оператори като Мтел да си връзват гащите като промотират такива услуги. Респект.

  4. Крис

    Mtel напоследък доста иновации направи за бизнес потребителите и това е поредното доказателство, че се грижат най-добре за клиентите си.

Коментар