М-Тел продава таблети с 5-левов интернет

М-Тел предложи мобилен интернет с цена 5 лева на месец за потребители, които си купят таблет от телекома. Услугата осигурява неограничен достъп до мрежата, но скоростта пада при достигане на определен трафик.  

Операторът продава таблети HID S7, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Viewsonic Viewpad 10s,  HTC Flyer и Motorola Xoom. През август ще бъде добавен BlackBerry PlayBook.
 


Samsung Galaxy Tab
е един от таблетите, които потребителите могат да си купят от М-Тел заедно с 5-левов интернет 
 
5-левовият интернет има и своите ограничения. При достигане на месечно потребление от 512 MB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps, уточни доставчикът.
 
М-Тел посочва, че таблетите са предпочитани, защото по функции се доближават до нетбука, но предлагат по-голяма издръжливост на батерията, мобилност и модерен дизайн.
 
„Интересът към тези устройства е провокиран най-вече у тези потребители, които използват мобилен интернет и се нуждаят от удобно за целта устройство”, коментираха от телекома.

по темата: „М-Тел продава таблети с 5-левов интернет”

добавете коментар...

  1. :)

    Ти пробвал ли си я другата скорост че да ми твърдиш че става за скайп??? Точно 128 Kbps ще стане ама друг път…

  2. Стоян

    Е как до един момент? За целия период на таксуване си е неограничен – плащаш 5лв и ползваш 512 на еди каква си скорост и като си ги изразходваш, нета става неограничен и пак ползваш нет, но на друга скорост, която е по-бавна, но е достатъчна за мейл и скайп, а ти какво друго да правиш на таблет, да няма филми да гледаш?!

  3. :)

    Неограничен ама до определен момент :)))
    Ей ще си счупят главите от мислене как да те прекарат хем да изглежда изгодно хем да има уловки…

  4. Иван

    Ааахаа значи е неограничен? Аз още вчера чух за новата оферта, но разбрах, че е само за 510МБ. Сега съм приятно изненадан. А вчера гледах в страницата на М-тел и един таблет който беше 100 и нещо лева …

  5. Горския пъдар

    Хаха, Майкъл Чорни е щедър. Почти, като партизаните и Робин Худ!…

  6. Антон

    Евала. Mtel е операторът, който внася най-много нови технологии.

Коментар