Виваком пусна 3D смартфон без очила

LG и Виваком представиха днес 3D смартфон с Tri-Dual архитектура и 3D таблет. „Умният” телефон LG Optimus 3D P920 влиза на българския пазар с пакет Vivacom Net&Call Super Max.

Дисплеят на смартфона позволява гледане на триизмерни изображения без очила. Моделът разчита на двуядрена технология от второ поколение и усъвършенствана Tri-Dual архитектура.


Смартфонът LG Optimus 3D P920 предлага триизмерно изживяване без нуждата от очила

LG Optimus 3D P920 ще се предлага на лизинг с месечна цена от 31,90 лв., с възможност за разсрочване на плащането за две години и в комбинация със смартфон-плана Net&Call Super Max.

Смартфонът предлага запис, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание. Тri-Dual архитектурата – две ядра, два канала и двуканална памет, позволява по-добра производителност при работа с няколко приложения едновременно, сърфиране в интернет, гледане на филми или забавление с игри с динамични изображения (с по-висок frame rate).


LG Optimus 3D З920 позволява бързо превключване от 2D към 3D режим

За първи път потребителите могат да гледат 3D съдържание без специални очила, подчертаха от LG. Optimus 3D разполага и с бутон, който позволява бързо превключване от 2D към 3D режим, както и възможност за увеличаване и намаляване на 3D ефекта спрямо индивидуалните предпочитания.

Междувременно, LG и Виваком представиха и 3D таблета LG Optimus 3D, който също позволява създаване, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание. Таблетът има 8,9-инчов екран, използва процесор Nvidia Tegra 2, разполага с вграден Wi-Fi и HDMI 1.4 порт.

Виваком стартира продажбата на таблета едновременно с 3D телефона на лизингова цена от 55,90 лв. на месец с двугодишен договор с тарифните линии Traffic L, Traffic XL и Net&Call Super Max.

Коментар