Samsung сваля цени на лаптопи и нетбуци

Samsung обяви ексклузивни цени на нетбуци и ноутбуци в рамките на промоцията „Лаптоп за морето”. До края на юли българските потребители могат да закупят на промоционални цени избрани модели мобилни компютри на Samsung от партньорите на промоцията Техномаркет, Технополис, Мултирама и Жар Компютърс.

Атрактивните оферти включват нетбуци и ноутбуци с ярки антирефлексни дисплеи с отлична видимост на пряка слънчева светлина, SRS съраунд звук, издържливост на батериите до 10 часа, защитени корпуси и множество портове за свързване, сред които HDMI, USB 3.0 и Bluetooth 3.0, съобщиха от компанията.

„С лятната си промоция искаме да дадем на все повече наши потребители достъп до висококачествените дисплеи, изключителната издържливост на батериите, стартирането за 3 секунди от sleep режим, възможността за директен безжичен обмен на данни с телефони и други PC-та, без наличието на Wi-Fi мрежа, и много други екстри за комфорта и богатството от емоции през летните отпуски”, заяви Шакир Ахмедов, мениджър IT продукти в Samsung Electronics Румъния – София офис.

Мобилните компютри на Samsung са известни с отличната интеграция на своите компоненти. Компанията сама произвежда по-голямата част от тях, което й позволява да разработва модели с уникални за пазара функции и предимства, допълни Ахмедов.

Samsung обяви и фото игра „Спечели лаптоп за лятото”, която провокира феновете на марката да заснемат оригинални ситуации за използване на мобилен компютър по време на лятото. До 31 юли всеки може да качи своя авторска снимка във Facebook страницата на Samsung Laptops: http://www.facebook.com/Laptops.Samsung и да се регистрира в томбола за нетбука Samsung NP-145P.

Няма ограничение за броя качени снимки, участието не е обвързано с покупка или с притежаване на мобилен компютър Samsung, а пълните условия на играта могат да се видят на Facebook страницата. Всяка качена авторска снимка увеличава шансовете на своя автор да спечели подчертано летния модел NP-145P. Той е с 10.1-инчов LED дисплей с антирефлексно покритие за отлична видимост дори на плажа, със защитен от надраскване и пръстови отпечатъци корпус и с батерия, издържаща до 9,7 часа работа с едно зареждане.

Лятната промоция се осъществява съвместно с магазините за ИТ техника – Техномаркет, Технополис, Мултирама и Жар Компютърс. Там потребителите ще могат да изберат най-подходящия лаптоп за своя стил на почивка и да получат допълнителна информация за условията на настоящата промоция.

Коментар