BitDefender участва на Distree XXL в Монте Карло

Производителят на антивирусен софтуер и решения за защита BitDefender се представя на голямото търговско мероприятие Distree XXL в Монте Карло. В него участват технологични производители и дистрибутори от повече от 80 държави, за да създадат нови връзки с партньори.
Основна цел на BitDefender, обявена като „Спечели с BitDefender”, е да разшири партньорската си мрежа като предлага сертифицирани програми, максимална грижа и повече ползи за партньорите си.
Партньорите на BitDefender могат да се спечелят от бързото възвръщане на инвестициите, условия без насрещни финансови ангажименти, чиста и прозрачна местна ценообразуваща политика, защита на сметките, удобни срокове за плащане, отстъпки за големи продажби и специални намаления.
Регионалният мениджър на BitDefender и лидер на екипа на Distree XXL Диана Дикулеску каза: „На събитието правим презентации на нашата продуктова гама за ИТ-защита. Развиваме отношенията си с нашите дистрибутори и търсим нови дълготрайни партньори, с които да постигаме взаимен успех и да повишаваме експертните си нива. Също така сме направили специален e-mail адрес, посветен на участието ни на мероприятието Distree XXL, за да улесни комуникацията с нашите настоящи и бъдещи партньори – distree@bitdefender.com”.

Коментар