Нова POS система на HP излиза на пазара у нас

Ново технологично решение за продажби, предложено от HP, ще помогне на търговците на дребно по-лесно да управляват продажбените процеси, да ги подобрят и да повишат нивото на сигурност, при което се извършват, съобщи компанията.

POS системата за продажби на дребно HP rp5800 разчита на процесори от второ поколение Intel Core с технология Intel vPro, а графичната й карта поддържа два дисплея – един обърнат към касиера и един към клиента. HP rp5800 осигурява на търговците по-добри възможности за управление и контрол, тъй като е съобразена с индустриални стандарти като Intel AMT, DASH, WMI и DMTF и поддържа операционни системи Windows 7 Professional, Windows POSReady 2009 и Windows XP.


Новата POS система HP rp5800 може да се пригажда според различни търговски условия

С допълнителни слотове за памет, набор от PCI Express слотове и опционални оптични дискове, HP rp5800 може да бъде пригодена съобразно различни търговски условия. Системата може лесно да бъде свързана към различни периферни устройства като фискални принтери, монитори, касови чекмеджета и скенери.

Нова опция е HP Integration Assembly: комплект от четири устройства, които могат да се използват както заедно, така и поотделно, в зависимост от нуждите на търговеца.

Terminal Enclosure осигурява допълнителна сигурност на кабелите и I/O портовете и защита срещу прах, а Integration Tray Assembly поддържа периферните устройства компактно и добре организирани. Те могат да бъдат поставени както върху системата rp5800, така и върху тежкото касово чекмедже или директно върху щанда. Моделът разполага с достатъчно място за клавиатура, принтер и баркод четец. Така практичният дизайн позволява да бъдат формирани  различни конфигурации, в зависимост от нуждите на търговеца.

Останалите две устройства – Pole Mount Assembly и Optional Display Arm Assembly дават възможност да бъдат поставени няколко монитора за употреба както от клиентите, така и от персонала.

HP rp5800 може да бъде използвана като работна станция, разположена в кът от търговския обект, и да възпроизвежда HP Digital Signage. Системата и опционната периферия се очакват на българския пазар през август т.г.

по темата: „Нова POS система на HP излиза на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. :)

    Всеки който познава POS пазара и сегмента по света знае че HP го няма на картата там :)…просто го правят за да си покрият портфолиото и да могат да си обслужват напълно глобал акаунтите 🙂

Коментар