Промоционални тарифни планове за хора с намалена трудоспособност

Телекомът последователно предлага специални оферти за хората с увреждания, като целта е да бъдат намалени техните разходи за общуване. Най-новото предложение е за пакет за домашен телефон без месечни такси за услугата за целия срок за договора.

След изтичане на първата безплатна година клиентите не са обвързани с договор и таксата за услугата е само три лева месечно – най-ниската предлагана цена за домашен телефон до сега у нас. За всички, които се възползват от предложението, М-Тел предоставя безплатно стационарен телефон.

В пакета са включени 60 безплатни минути към всички фиксирани национални мрежи, както и напълно безплатни и неограничени разговори с един Любим номер от мрежата на М-Тел. Извън предвидените безплатни минути в пакета разговорите са на изключително ниски цени – с фиксираните М-Тел номера по 1 стотинка на минута и по 5 стотинки на минута към останалите фиксирани мрежи в страната. Цената на обажданията към национални мобилни мрежи е 32 стотинки.

От преференицалните условия на пакета могат да се възползват хора с над 71% намалена трудоспособност, като те следва да представят съответен документ.

Успоредно с предложението за домашен телефон, с цел улесняване мобилната комуникация на хора с увреден слух и говор, телекомът  предлага и тарифния план M-Tel Video Comfort. С него потребителите получават 2000 безплатни минути за видео или гласови обаждания към номерата от Семейство и приятели, до 20 минути за видео разговори до всички национални мрежи и до 500 безплатни SMS към всички национални мрежи. Също така клиентите с увреден слух могат да закупят от оператора 3G телефони на  цени от 3,50 лв на месец.

Като социално отговорна компания М-Тел вече девет години е ангажирана с разработването и реализирането на редица проекти, насочени към хората в неравностойно положение с желанието да бъде подпомогната тяхната комуникация.

Коментар