Gigaset пусна еко-телефон за лятото

Gigaset Communications пусна безжичен телефон, проектиран за летните месеци, когато хората прекарват голяма част от времето си извън дома. С вибрираща аларма, Е495 е подходящ за ползване на открито, докато работите в градината си или край басейна, съобщи производителят.


Gigaset Е490 е подходящ за ползване на открито, като с вибриращата си аларма гарантира, че няма да пропуснете обаждане
 

Телефонът е устойчив на прах, вода и удар. Ляга удобно в ръката, благодарение на вграден гумен пръстен по цялата му обиколка. Комплектът включва щипка за колан, която позволява удобно носене на телефона и в същото време освобождава ръцете за използване на интегрираната хендфри функция или хедсета.

Е490 е подходящ и за ежедневна употреба с цветния си дисплей, възможност за запаметяване на 150 контакта, SMS функция и дълго време за разговор и изчакване.  Вградената вибрация гарантира на потребителя, че няма да пропусне обаждане дори при шум от градинска косачка или от басейн.

Безжичният Е490 е популярен и като семеен телефон, поради здравата му конструкция, възможност за бебефон функция и тихо звънене.

Е490 използва последните ECO DECT технологии на Gigaset. Зареждащите устройства позволяват смяна на режима на работа и осигуряват ниско потребление на енергия. В ECO режим подаваното от устройството напрежение се редуцира с до 80 процента, като мощността също се регулира автоматично, в зависимост от разстоянието между базовата станция и слушалката.

Коментар